712,00 lei

Placa de par 2 in 1  UPGRADE FreeStyle UG105 - combinatia ideala intre un ondulator de par si placa de intins parul

Pentru toate produsele de mobilier se plateste avans 10% din valoarea produsului, pentru orice comanda de peste 400 lei, transportul este gratuit

Cod Produs
UG105


Acest produs reprezintă o inovație tehnologică. Poate fi folosit ușor și simplu, pentru a obține coafuri netede și cu volum. Conferă profesionistului libertare de mișcare, fără a solicita încheietura mâinii, atât pe șuvițele mici, cât și pe cele mari. Plăcuțele sunt fixe, iar mânerul anti-alunecare garantează o siguranță maximă în timpul utilizării.

Din punct de vedere tehnic, vorbim doar despre materiale de calitate superioară: turmalină, ceramică și titan. Dimensiunile plăcilor: 95*25mm. Este prevăzut cu display digital care are termostat reglabil, permițând alegerea temperaturii dorite de la 160 până la 220 grade. Datorită rezistenței MCH, temperatura va fi contantă pe toată durata stilizării. Poate fi utilizat (în funcție de tensiunea prizelor) fie la 110V sau 240V. Pentru siguranța ta și a salonului tău, aparatul se oprește singur după o oră de inactivitate.

UG105
999 Produse

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Or sign in with:

Compare (0 items) My wishlist Contactează-ne
Vă rugăm să vă autentificați mai întâi

Or sign in with:

Vă rugăm să vă autentificați mai întâi

Or sign in with:

Cosul tau

Nu aveti iteme in shop