DESPRE NOI

Beauty Cosmetic, despre frumusețe, performanță și inovație

De 11 ani facem parte dintr-o industrie care promovează atât frumusețea interioară, cât și pe cea exterioară.

Beauty Cosmetic vă poate oferi tot echipamentul de care un salon de înfrumusețare are nevoie: mobilier recepție salon, pat masaj, pat cosmetică, scafă, stand coafor, oglinzi, mobilier manichiură – pedichiură, accesorii  pentru cosmetică, coafură, produse cosmetice și de îngrijire facială și corporală și produse de unică folosință salon.

Cu o experiență vastă în domeniul frumuseții, Beauty Cosmetic colaborează direct cu profesioniști care pot crea produse de înaltă calitate, realizate din ingrediente premium. Beauty Cosmetic este importator și distribuitor de produse cosmetice profesionale de la branduri recunoscute la nivel mondial, printre care  L'oreal Professional, Matrix, Peggy Sage, Labor Pro, Deliline, Melkior, Gamma Piu, Skeyndor, Biemme, Emmeci Cosmetici.

Mobilier si aparatura de salon de la Beauty Cosmetic

Putem livra rapid atât produsele cosmetice cât și mobilierul pentru salon oriunde în țară, direct din depozitele BeautyCosmetic din Craiova.
Colaboratorii noștri beneficiază de tot suportul specialiștilor Beauty Cosmetic, reușind să construim în timp parteneriate puternice cu saloane de înfrumusețare de pe întreg teritoriul țării. Organizăm constant seminarii și cursuri de perfecționare în saloanele partenere din România.