INTREBARI FRECVENTE

Magazinul virtual este solutia cea mai potrivita pentru a va face cumparaturile in liniste si fara pierdere de timp. Puteti alege ca produsele sa va fie livrate la domiciliu sau la adresa indicata de catre dvs.

Pentru ca experienta dvs. sa fie cat mai placuta, va rugam cititi cu atentie ghidul de utilizare de mai jos.

Succes la cumparaturi!


Intrebari frecvente:

Cum cumpar?

Simplu! Aveti la dispozitie mai multe metode. Pasii sunt urmatorii:


A. Comanda online:
Alegeti produsele > Adaugati produsele in cos > Alegeti modalitatea de livrare (La domiciliu sau In Magazin) > Completati datele de livrare, facturare > Alegeti modalitatea de plata.

B. Comanda telefonice:
Alegeti produsele > Sunati la  0769.050.992 comunicati codul produselor dorite > Operatorul nostru va prelua datele dvs. Ne puteti contacta si pe adresa: comenzi@beautycosmetic.ro

1. Alegerea produselor
Folositi meniurile de navigare (superior sau meniul din partea dreapta) pentru a ajunge la categoria de produse de interes.
Puteti astfel vizualiza produsele pe care le doriti
Odata ce ati identificat produsul care va intereseaza, faceti click pe butonul pentru a ajunge pe pagina produsului respectiv, unde gasiti mai multe detalii ale acestuia.

2. Cosul de cumparaturi
Pentru a adauga un produs in cos, faceti click pe butonul Comanda din pagina produsului.Dupa ce a-ti terminat cumparaturile operatorul nostru va v-a contacta telefonic si prin e-mail pentru a certifica comanda.