TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.beautycosmetic.ro.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.
Toate comenzile inregistrate pe site prezinta au bifa de acord cu termeni si conditii. 

DESCRIEREA SERVICIILOR
Top Cosmetic C&G Distribution SRL pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Top Cosmetic C&G Distribution SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website. Top Cosmetic C&G Distribution SRL nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website.

Top Cosmetic C&G Distribution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile. 

REGULI GENERALE
Orice utilizator care viziteaza acest website, o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website, sunt furnizate in scop de informare generala nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Top Cosmetic C&G Distribution SRL nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI
Top Cosmetic C&G Distribution SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment. fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modifica

Beautycosmetic.ro este un magazin online ce comercializeaza produse cosmetice profesionale cat si aparatura pentru saloane. Va oferim produse profesionale la cele mai mici preturi. Printre multe alte produse de calitate se regasesc L'oreal, Matrix, Labor, Ro.ial, Upgrade, Gamma+  oferte speciale si promotii.

Acces si utlizare site:
1) Pentru a putea achizitiona produse de pe site trebuie sa va deschideti un cont de utilizator.
2) Inregistrarea/Autentificarea dvs. se face pe baza numelui de utlitzator si a parolei alese.
3) Odata ce autentificarea este realizata, utilizatorul isi exprima acordul pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei
personale.
4) BeautyCosmetic.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
5) BeautyCosmetic.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, sa anuleze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, cu notificare prealabila.
6) BeautyCosmetic.ro isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica, adauga sau sterge orice aspect al serviciului in orice moment, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website.
7) In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, modificat. BeautyCosmetic.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
8) Intregul continut al site-ului BeautyCosmetic.ro: enumerativ, texte, imagini, video, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea BeautyCosmetic.ro si/sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
9) Folosirea fara acordul scris al BeautyCosmetic.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor copyrightului in vigoare.
10) BeautyCosmetic.ro permite utilizatorului acces limitat in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii BeautyCosmetic.ro fara acordul scris al acesteia.
11) BeautyCosmetic.ro ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinuta oral sau in scris de la BeautyCosmetic.ro sau orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantii daca nu sunt expres mentionate in prezentul Acord.
12) Persoanele care vor utiliza o adresa inexistenta de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. BeautyCosmetic.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.
13) BeautyCosmetic.ro nu poarta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii de cate utilizatori sau al afisarii unor materiale/documente/fotografii, se considera ca utilizatorul acorda BeautyCosmetic.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce opere derivate precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde.

14) BeautyCosmetic.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest website si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
15) BeautyCosmetic.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate.
16) In mod expres, BeautyCosmetic.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui serviciu.
17) Esti de acord sa protejezi si sa asiguri BeautyCosmetic.ro si operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea site-ului.
18) Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care, il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unui tert.
19)In cazul in care BeautyCosmetic.ro va face obiectul oricarei pretentii de orice natura din partea oricarui tert in/sau/din legatura cu informatiile/materialelele/pozele isi rezerva dreptul de a chema prin actiune civila pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.
20) BeautyCosmetic.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului .
21) BeautyCosmetic.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de BeautyCosmetic.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
22) BeautyCosmetic.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
23) Promotiile si concursurile organizate de BeautyCosmetic.ro va sunt aduse la cunostinta prin intermediul site-ului si prin mesaje de posta electronica (e-mail). Pentru participare va rugam sa cititi cu atentie regulile afisate pe site.
24) Prin folosirea (vizitarea) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si BeautyCosmetic.ro si partenerii/afiliatii sai.
25) In cazul unor eventuale conflicte intre BeautyCosmetic.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta potrivit Top Cosmetic C&G Distribution SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.
26) Ne asumam dreptul de a modifica toate prevederile de mai sus fara o notificare prealabila. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
27) Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, citirea sau publicarea continutului de catre alte firme sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza.
28) Intregul continut este proprietatea BeautyCosmetic.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor din Romania. Orice incercare de a accesa datele personale ale oricarui alt utilizator sau de a modifica continutul site-ului este considerata tentativa de frauda a site-ului si se va solicita punerea in miscare a cercetarii penale impotriva persoanei.
29) Ofertele sunt valabile pe o perioada limitata de timp, in limita stocului disponibil. BeautyCosmetic.ro isi rezerva dreptul de a termina o oferta fara nici o avertizare in prealabil.


Confidentialitate:

1) Protectia datelor personale este asigurata potrivit legii nr. 677/2001.
2) Pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului BeautyCosmetic.ro poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs.
3) In conditiile legii 677/2001, BeautyCosmetic.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti. Ne angajam sa nu transmitem datele dvs personale catre terti. Adresa dvs. de e-mail va fi folosita numai in scopul informarii dvs. despre functionalitatea site-ului si despre ofertele noastre periodice.
4) Puteti opta ca adresa dvs. de e-mail sa fie stearsa din baza de date. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
5) Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de BeautyCosmetic.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite. Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
6) Chiar daca BeautyCosmetic.ro face tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membrii la inregistrare, nu poate impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau a actiona in scopuri ascunse.
7) BeautyCosmetic.ro solicita fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciul. In limitele permise de lege nu isi asuma nicio garantie expresa sau implicita.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Toate produsele sunt insotite de factura si unde este cazul de certificat de garantie.

Toate comenzile se confirma telefonic inainte de livrare. In caz ca nu se raspunde telefonic, veti fi informat(a) pe mail ca nu se poate onora comanda.

Modalitati si preturi de livrare:

Cargus Curier
Taxa de curier:
1-6 Kg  - 12 lei pentru comenzi pana in 400 lei;
6-10 Kg - 18 lei pentru comenzi pana in 400 lei;
Pentru toate comenzile care depasesc 400 lei, transportul este GRATUIT indiferent de dimensiuni sau greutate 

Aceste tarife sunt pentru localitatiile in care curierul are centrul de livare. 
Daca adresa de livrare se afla la o distanta mai mare de 20km fata de centrul de livrare, se va adauga o taxa.


Termeni si conditii pentru retur si garantie:
1. La retur si garantie, produsul trebuie să fie însotit de:
- toate accesoriile cu care a fost livrat,
- certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor)
- toate documentele cu care a fost livrat produsul (facturi, manuale, instructiuni de folosire)
- proces verbal in care clientul explica de ce doreste returul sau garantia.
2. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
3. Returul se face cu ambalajul original, altfel returul este imposibil, produsul vine intr-un ambalaj specific fiecarui produs care il protejeaza in timpul transportului. 
4. Pentru motive de siguranta a  produsului in timpul transportului pe curier, acesta trebuie sa fie ambalat exact asa cum a fost trimis de catre client.
5. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
6. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. (inclusiv daca produsul este lovit/avariat pe transportul returului)
7. Nu se accepta produsele care nu sunt ambalate cu ambalajul original.
8. Daca produsul a venit cu transport gratuit, clientul va plati taxele de transport pentru expeditia de la depozit catre client si taxele de retur de la client catre depozit. 
9. Garantia si reparatiile necesare pot dura pana la 14 zile. Transportul produsului pana la centrul de garantii si apoi catre client  este responsabilitatea clientului. 
10. Returul produselor se poate face in maxim 14 zile de la receptia produselor
11. Toate produsele de mobilier sa fie verificate la primire, in caz de deteriorare in timpul transportului, refuzati coletul si faceti proces verbal cu reprezentantul curierul in care sa fie speficiat ca produsul a fost deteriorat in timpul transportului. 


Adresa centrului de retur/garantie: 
Soseaua de Centura, Drum Exploatare, nr.37, Craiova, Dolj.
0769.050.992
comenzi@beautycosmetic.ro

Toate aceste clauze fac parte din Termeni si conditii si se acepta in momentul in care se plaseaza comanda.