Masina de tuns pro PowerPride - Upgrade UG98

862,00 lei

Masina de tuns pro PowerPride - Upgrade UG98 - Aparat de tuns profesional fără fir, ergonomic, dotat cu un motor puternic ce asigură tăiere precisă, randament și performanță.

Pentru toate produsele de mobilier se plateste avans 10% din valoarea produsului, pentru orice comanda de peste 400 lei, transportul este gratuit

Cod Produs
UG98

Motorul rotativ cu baterie Lithium 3,7V 2600mAh dispune de protecție împotriva supraîncărcării. Puternic și silențios, motorul garantează un tuns precis și exact, iar în modul turbo crește performanța de la 5000 la 7500RPM. Permite o autonomie de lucru de 165 minute la viteza maximă de tăiere (7500RPM) și 240 minute la cea minimă (5000RPM) și se încarcă complet în 4 ore. Poate fi folosit și cu cablu direct.

Are butoane pentru reglarea vitezei și display LED pentru vizualizarea stării bateriei, a rotațiilor/minut, a autonomiei de lucru și alarmă de semnalizare pentru lubrifierea lamei.

Capul de tuns performant este dotat cu o lamă de precizie din titan călit și o lamă mobilă ceramică ce lucrează împreună pentru o tăiere curată și precisă.
Mașina de tuns are 4 reglări de tăiere a lamei (1, 1.3, 1.6 și 1.9 mm) și 4 piepteni înălțători de 3, 6, 9 și 12 mm.
Cutia conține și ulei și perie pentru curățare.

UG98

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Or sign in with:

Compare (0 items) My wishlist Contactează-ne
Vă rugăm să vă autentificați mai întâi

Or sign in with:

Vă rugăm să vă autentificați mai întâi

Or sign in with:

Cosul tau

Nu aveti iteme in shop