ACCESORII SALOANE DE VANZARE

ACCESORII SALOANE DE VANZARE - SHOP HAIR COSMETICS, cu sediul in Craiova va punem la dispozitie pe site-ul nostru: https://beautycosmetic.ro/,  o gama diversa de produse pentru saloanele de cosmetica, saloanele de frizerie, saloanele de masaj, saloanele de spa si pentru cei care lucreaza de acasa. Vrem sa va aducem in atentie accesorii saloane de vanzare pe care le comercializam.
Categoriile principale de produse sunt mobilier coafura de vanzare, mobilier pentru frizerii de vanzare, mobilier salon manichiura pedichiura, mobilier salon cosmetica,. accesorii saloane de vanzare, accesorii saloane, epilare si accesorii epilare, ingrijire corporala, manichiura, pedichiura, mobilier mani-pedi, produse pentru par, aparatura saloane, unica folosinta, canapele asteptare salon, pat cosmetic, pat de lucru, post de lucru, oglinzi perete, scaun coafor frizerie, ucenic coafor, scafa coafor, vapozon cosmetic si combina cosmetica.
Daca deschideti salon nou si sunteti la inceput va putem oferi consiliere in domeniu, ce mobilier coafura de vanzare o sa va trebuiasca la inceput, sau mobilier pentru frizerii de vanzare care ar fi strict necesar pentru salonul dumneavoastra. Pentru cei mai experimentati aveti o gama diversa de mobilier salon manichiura, pedichiura sau mobilier salon cosmetica din care va puteti alege ce produse va doriti.
Mobilierul de salon prezentat pe site-ul nostru creeaza un echilibru intre calitate si pret, produsele sunt profesionale, se adreseaza uzului profesional in saloane de infrumusetare si au un pret decent.
Oferim transportul gratuit pentru produsele de mobilier si pentru toate comenzile care depasesc 450 lei cu TVA.
Va oferim asistenta telefonica in timpul programului si daca considerati necesar, mai ales pentru comenzile de dotare, va punem la dispozitie montare si transport contra cost.
Firma noastra activeaza in domenziul de vanzare de mobilier saloane cosmetice si saloane frizerie si saloane cosmetice si dotare saloane din anul 2011. Am reusit sa creem o prezenta constanta in mediul online care ne-a adus multe satisfactii si noua si clientilor nostrii.
Va stam la dispozitie la nr. de telefon 0769.050.992 cu orice informatii solicitati.
Produsele noastre corespund normelor in vigoare de siguranta si igiena.